• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Knjižna ponudba Ognjišča pomlad 2017

Ponudba OG Pomlad 2017Majski številki Ognjišča je dodan katalog z novostmi in darili, primernimi ob prejemu zakramentov krsta, obhajila in birme. Prvi dve strani kataloga sta namenjeni najmlajšim in darilom ob krstu in rojstvu. Naslednji dve strani sta namenjeni prvoobhajancem in otrokom po vstopu v devetletko. Zadnji dve strani posvečamo birmancem in najstnikom v zadnjih razredih devetletke. Na prvi in zadnji strani pa predstavljamo novosti naše založbe.

Prelistajte Knjižno ponudbo Ognjišča za pomlad 2017 in se oglasite v spletni knjigarni Ognjišča

Ne ponujamo samo knjig, čeprav tudi te, ker smo prepričani, da je knjiga izvrstno darilo, ampk tudi druge darilne predmete ob zakramentih. Ta darila so več kot darila, so lahko drag spomin, ki bo v obdarovancu spodbudil rast vere. Posebej predstavljamo tako imenovane komplete za krst, prvo obhajilo in birmo. Gre za pripravljene komplete, v katerih je knjiga in nekaj različnih spominkov. Vse pa je v lični darilni škatli. Prednost teh kompletov je tudi ta, da jih dobite po ugodnejši ceni.

V priloženem prospektu lahko vsakdo izbere nekaj zase. Priporočamo pa nekaj knjig: pri krstu je novost Krstno darilo: tri knjižice v darilni škatli (več o knjižicah) ter na ‘preizkušeno’ Krstno sveto pismo v modri in roza izdaji. Pri obhajilu imamo posebno darilno izdajo Svetega pisma v zgodbah. Zaradi bele barve platnic je zelo primerna za prvoobhajilno darilo. Ta knjiga je v kompletu cenejša. Lepo prvoobhajilno darilo je tudi knjiga Kruh in vino smo prinesli, ki smo je pred kratkim ponatisnili. Pri birmanskih darilih ne moremo mimo različnih izdaj Youcata – Katekizma za mlade ter posebne revije Rad te(se) imam, ki obravnava teme, zanimive za najstnike.

Knjige iz posebne ponudbe za pomlad: (več o knjigah)

NOVOSTI:

 

 

Kategorija: Posebne ponudbe

Zajemi vsak dan

Gradimo nov svet. Svet ljubezni, miru in dobrote. Gradimo ga s trpljenjem. Gradimo ga najprej v lastnih dušah. Potem bo vstal tudi v drugih.

(Cvetana Priol)
Petek, 26. April 2024
Na vrh