Knjižna ponudba Ognjišča pomlad 2018

Knjizna ponudba pomlad 2018

Gotovo ste opazili, da je majski številki Ognjišča 2018 dodan katalog z novostmi naše založbe, ki smo jih pripravili v zadnjih mesecih ... predstavljamo pa vam tudi nekaj darilnih predmetov, ki so primerni kot darilo ob prejemu zakramentov krsta, obhajila in birme.
Na prvi strani so predstavljane uspešnice naše založbe, potem sta dve strani namenjeni najmlajšim in darilom ob krstu in rojstvu. Naslednji dve strani sta namenjeni prvoobhajancem ... spet dve pa posvečamo birmancem in najstnikom v zadnjih razredih devetletke. ... Na koncu je pa še nekaj zanimivih knjig, predvsem novosti, ki so jih pripravljali pri Slomškovi založbi ...

Prelistajte Knjižno ponudbo Ognjišča za pomlad 2018 in se oglasite v spletni knjigarni Ognjišča, pokličite, pišite ...

Ob zakramentih vam ponujamo predvsem knjige, saj smo prepričani, da je prav knjiga najboljše darilo, no, v naši ponudbi imamo tudi druge darilne predmete. Ti predmeti so več kot darila, so lahko drag spomin, ki bo v obdarovancu spodbudil rast vere. Posebej predstavljamo vnaprej izbrana in pripravljena darila (komplete) za sveti krst, prvo sveto obhajilo in sveto birmo. Gre za pripravljene komplete, v katerih je knjiga in nekaj različnih spominkov. Vse pa je v lični darilni škatli. Prednost teh kompletov je tudi ta, da jih dobite po ugodnejši ceni.

V priloženem prospektu lahko vsakdo najde in izbere nekaj zase. V nadaljevanju pa spominjamo še na nekatere novosti, za katere so na naši spletni strani tudi predstavitve ...

SVETI KRST
Prva novost je Darilo ob krstu (tri knjige), mlajša sestrica knjige Krstno darilo: tri knjižice v darilni škatli (več o knjižicah), nova je tudi knjižica Grem k maši ... tu je 'preizkušeno’ Krstno sveto pismo v modri in roza izdaji, pa Svetopisemske zgodbe za najmlajše ...

PRVO SVETO OBHAJILO
Pri obhajilu naj spomnimo najprej na dve novosti: Angel varuh (moj zvesti prijatelj) in Dolgčas pri maši ... v ponatisu je izšlo tudi Prvoobhajilno Sveto pismo ...  imamo pa tudi posebno darilno izdajo Svetega pisma v zgodbah. Zaradi bele barve platnic je zelo primerna za prvoobhajilno darilo. Zanimivo: ta knjiga je v kompletu cenejša. Lepo prvoobhajilno darilo je tudi knjiga Kruh in vino smo prinesli, pa Velika svetopisemska pobarvanka.

SVETA BIRMA
Med novostmi naj spomnimo na Zakladnico modrosti (Zbirka Za luč in moč) in njeno sestico Zakladnico molitve. Pri birmanskih darilih seveda ne moremo mimo različnih izdaj Youcata – Katekizma za mlade , nedavno je izšel Docat (družbeni nauk Cerkve), ki je res dobro darilo za birmo. Tu je še posebna revija Rad te(se) imam, ki obravnava teme, zanimive za najstnike.

Še nekaj posebnih predstavitev iz ponudbe

  • Bosmans Ph., Živi vsak dan
  • Grün A., Ne zamudi svojega življenja
  • Ribes P., Zgodbe in prilike
  • Gržan K., Jaz, Čarli Čaplin
  • Čuk S., Svetnik za vsak dan
  • Zgodbe kažejo novo pot (ur. Božo Rustja)
  • Kratko Sveto pismo s slikami

 

 

Zajemi vsak dan

Cerkev današnjemu človeštvu deli zaklade Božje milosti, ki človeka dvigajo na dostojanstvo Božjih otrok ter so varstvo in pomoč za dosego bolj človeškega življenja.

(sv. Janez XXIII.)
Četrtek, 25. April 2024
Na vrh