Seaway

034b copySanjske dopustniške in počitniške dni si vsak predstavlja po svoje. Mnogi si dopusta in oddiha ne morejo predstavljati brez barke. Vsaj tisti, ki so na njej že preživeli nekaj dni, pravijo, da se je potem težko vrniti med gnečo na plažo. Sam tega v Zgoši pri Begunjah na Gorenjskem, kjer se nahaja sedež podjetja Seaway, sicer nisem mogel preizkusiti, sem pa spoznal navtično področje in delovno ekipo, polno znanja, idej in navdušenja. V času, ko se tržišče krči, ko se ukinja blagovne znamke in odpušča delavce, je stanje v podjetju Seaway ravno obratno – rastejo, povečujejo prodajo in zaposlujejo. S svojo novo hibridno barko Greenline rušijo prodajne rekorde in pobirajo nagrade po vsem svetu.

035b 035h

 

Seaway Yachts je vodilen v izbranih nišnih trgih. Poleg zelo uspešnih hibridnih bark Greenline svet osvaja tudi s karbonskimi jadrnicami Shipman, prekooceanskimi hibridnimi jahtami OceanClass in motornimi jahtami Skagen.

 

 

Zajemi vsak dan

Gospod je potrpežljiv in zelo usmiljen. V svojem gospodarjenju z milostjo zna uporabljati tudi naše napake, če mu jih položimo na oltar.

(sv. Edith Stein)
Četrtek, 19. April 2018

Ognjišče na Facebooku

Na vrh