Ritem srca 2023

V četrtek 25. maja ob 19.30 se na forumu zavoda sv. Stanislava, Štula 23, 1210 Ljubljana Šentvid ... začne RITEM SRCA - festival sodobne krščanske glasbe, dogodek za mlade in mlade po srcu, ki se ga že zelo veselimo.

Ritem srca 2023NASTOPAJOČI NA RITMU SRCA
Tudi tokrat bo, če bo vreme dopuščalo, festival potekal na prostem na forumu Zavoda sv. Stanislava, med stavbama Škofijske klasične gimnazije in Osnovne šole Alojzija Šuštarja. Na letošnjem festivalu se bo z novo glasbo predstavilo šest izvajalcev, katerih pesmi so bile izbrane prek festivalskega razpisa. Z nami bodo: Denis Trap, Matej Šoklič, Petra Stopar, Neža in Damjan Pančur, Brigita Pintar in Lea Boršič ter Miha Novak.
Vsa glasba bo izvedena v živo ob spremljavi festivalskega benda, ki ga sestavljajo Andrej Jerman, Jan Gerl, Andrej Pušenjak, Vid Ušeničnik, Tine Lustek ter bacvokalisti Manca Hribar, Jakob Čuk in Polona Mežnar. 

FESTIVALSKO DOGAJANJE IN MALI ODER
Glavno festivalsko dogajanje se bo začelo ob 19.30 na glavnem odru, že pred tem pa bo od 17.30 naprej festivalsko prizorišče zaživelo ob pestri ponudbi festivalskih stojnic (tudi stojnica Založbe Ognjišče) ter dogajanja na Malem odru. Na njem bo potekal t. i. "Open mic" oz. "Odprti mikrofon", prav tako pa bodo nastopajoči v sproščenem klepetu predstavili nove pesmi ter navzočim zaupali tudi kaj o sebi. Slastno piko na "i" pa bo festivalski izkušnji in vzdušju dodala ponudba hrane in pijače, ki bo na voljo na samem prizorišču. Z nami bo masterchef 2022 Luka Novak.

Vstopnice so v predprodaji

Vstopnice so na voljo v predprodaji preko spleta in bodo tudi na dan dogodka na samem prizorišču. V predprodaji bodo na voljo po znižani ceni. Kupite jih lahko tukaj.

Zajemi vsak dan

Zaupaj v Boga z vsem svojim srcem, in na svojo razumnost se ne zanašaj.

(Pregovori)
Četrtek, 2. Maj 2024
Na vrh