Dve knjigi zgodb za super ceno

dve knjigi zgodb obszno+vpmbbgSporočilo knjige V preizkušnji mi bodi blizu, Gospod dopolnjuje knjiga Obrisal bo solze z njihovih oči, v kateri so zbrane zgodbe o upanju ob izgubi najdražjih in jo lahko naročite skupaj z novo knjigo.
Knjigi V preizkušnji mi bodi blizu, Gospod in Obrisal bo solze z njihovih oči, lahko v prednaročilu dobite za samo 12,90 €.

NAROČI komplet obeh knjig

Obrisal bo solze z njihovih oči (predstavitev). Zgodbe o upanju ob izgubi in slovesu najdražjih se v prvem delu sprašujejo in odgovarjajo na vprašanje, kaj bo ostalo, ko se konča zemeljsko bivanje naših dragih? ... Le tisto, kar smo združili s Kristusovo ljubeznijo - ljubezen in njena dela bodo ostala, moramo se samo prepustiti bitju, ki nam želi dobro. Pomembno je, da smo blizu ljudem v preizkušnji, da dajemo upanje, jih krepimo v zavesti, da je Jezus prinesel pravo luč življenja ...  Kaj pa zdravilo za žalost, tolažba, kako nam odgovarja in kaj svetuje knjiga? Potrebno je iti skozi obdobje žalovanja, ko umre ljubljena oseba, le Bog pa je gospodar življenja, ki ga daje in jemlje ... vera je čudovita tolažba in moč v času izgube najbližjih, saj nam pomaga, da žalujemo z upanjem v srcu, z upanjem, da se bomo s pokojnimi nekoč srečali. ... PRELISTAJ

V preizkušnji mi bodi blizu, Gospod (predstavitev). Kako se soočiti z neuspehom? Ali obstaja zdravilo za žalost? Lahko trnjeva krona prikliče nasmeh na obraz? Knjiga Zgodbe za čas trpljenja in preizkušnje ne prinaša preprostih odgovorov, a v bralcu krepi zavest, da stvari vendarle niso vedno tako tragične, kot se zdijo. Ob prebiranju te knjige boste našli tolažbo, spodbudo in opomin, kako pomembno je naše prizadevanje, da se na čas preizkušenj dobro pripravimo – tudi z molitvami, ki so na koncu vsakega poglavja. Da se bomo, ko pademo pod križem, lahko pobrali, okrepili in pogumno začeli znova. ... PRELISTAJ

predstavitve pripravlja Marko Čuk

Zajemi vsak dan

Ne morem moliti za mir – in ničesar ne storim za mir. Ne morem moliti za odpravo lakote in revščine – in vse obdržim zase.

(Klaus Hemmerle)
Sreda, 8. Maj 2024
Na vrh