Poletno branje Ognjišča 2021 in nagradna igra

Poletno branje in nagradna igra 2021V julijski in avgustovski številki Ognjišča (7-8/2021) smo v sredini na štirih straneh pripravili zanimivo ponudbo poletnega branja. V spodnjem listanju si lahko ogledate naš izbor knjižnih naslovov, ki vam jih za to poletje predlagamo v branje za obogatitev poletnih dni. Želeli smo zajeti vse starostne skupine in zadovoljiti različne okuse.
Ob nakupu ene od knjig te ponudbe prejmete še eno knjigo v dar, izbirate med knjigami na četrti (zadnji) strani tega oglasa.

Knjige lahko naročite po telefonu ali v naši spletni knjigarni, lahko pa obiščete naše poslovalnice v Kopru, Kranju, Mariboru ali na Ptuju! Veseli vas bomo! Tako pomagate tudi nam, saj smo bili v tem zadnjem letu težje dostopni.
Ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani (e-ponudba), jo prelistate in se s klikom na naslov, sliko knjige, preselite v našo spletno knjigarno http://knjigarna.ognjisce.si/ - in nakupujete  Vabimo vas, da tudi tistim, ki nimajo dostopa do spleta ali se na njem ne znajdejo, pomagate pri dostopu do te e-ponudbe. Lahko pokličte tudi 05/611-72-20 (med 8 in 17. uro), pišite: Ognjišče d.o.o. Trg Brolo 11, 6000 Koper

PRELISTAJTE POLETNO BRANJE OGNJIŠČA 2021


S tem pa naših PRESENEČENJ ŠE NI KONEC. V poletnih mesecih vas čaka tudi posebna nagradna igra.

Ob nakupu v naših trgovinah v vrednosti nad 30 € se potegujete za lepe nagrade: poleg kap in majic z napisom Ognjišče, bo glavna nagrada kolo PONY Classic rdeče barve. (velja za nakupe v trgovinah, po spletu in s telefonskim naročilom).

Urednik Založbe Ognjišče Božo Rustja jo je v julijski urednikovi beležnici pospremil z besedami: Junij je prvi počitniški mesec in upamo, da si bomo po večmesečnem zaprtju zaradi pandemije v tem mesecu lahko privoščili več potovanj in obiske sorodnikov in prijateljev. Prav je, da poletni oddih izkoristimo za krepitev telesa, a prav tako okrepitev potrebuje naša duša. Ta se lahko okrepi tudi z branjem duhovnega čtiva. Zato vam v posebni poletni ponudbi predstavljamo 18 naslovov knjig. Ko kupite eno od njih, dobite v dar drugo knjigo. Lahko pa izbirate med desetimi darili. Poleg te ugodnosti lahko vsi, ki boste kupili knjige v vrednosti nad 30 evrov, sodelujete pri privlačni igri z lepimi nagradami.

V nagradni igri pa lahko sodelujete tudi tako, da pošljete svojo zgodbo “Moja najljubša knjiga založbe Ognjišče”: kako so vas knjige nagovorite, obogatile, razvedrile ali vam krajšale čas. Najbolj izvirne zgodbe bodo lahko objavljene v Ognjišču.


Nagradna poletna igra 2021 Ognjišča traja do 31. avgusta 2021.

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri najdete na zadnji strani oglasa (pa tudi na:
Poletna nagradna igra 2021

pripravlja Marko Čuk

Zajemi vsak dan

Gradimo nov svet. Svet ljubezni, miru in dobrote. Gradimo ga s trpljenjem. Gradimo ga najprej v lastnih dušah. Potem bo vstal tudi v drugih.

(Cvetana Priol)
Petek, 26. April 2024
Na vrh