Radio Ognjišče oddaja neprekinjeno

REDNO ODDAJANJE IZ LJUBLJANSKEGA STUDIA

Radio Ognjisce1Večkrat smo vam na teh straneh razlagali, kakšen bo program Radia Ognjišče in kdaj ga boste slišali. Res je, da smo mislili, da bo to prej, kot se je zgodilo. Končno pa le lahko rečemo: ko zdaj poslušate redne oddaje, približno veste, kako smo si Radio Ognjišče zamislili. Ne bom rekel, da je že takšen, kot si ga želimo. Vemo, da imamo pred seboj še dolgo pot dograjevanja in izpopolnjevanja tega našega programa. Ko vam to pišem, oddajamo iz ljubljanskega studia že dva tedna in pol. 15. decembra je bila slovesna blagoslovitev ljubljanskega studia. Nekaj izkušenj smo si že nabrali in veliko je vaših odmevov.

cudo tehnike 03 2007 3Ne smemo pozabiti, da smo prve, zelo koristne izkušnje pridobili s koprskim studijem, ki je sedaj že "veteran", saj oddaja že več kot osem mesecev. Pokriva pa le majhen del Slovenije (tudi zaradi hribov), zato je le malo tistih, ki so ga lahko poslušali. Največji "zalogaj" je bil vsekakor glavni studio v Ljubljani, kjer smo začeli s celodnevnim oddajanjem v živo od 6. do 21. ure (nočni program je zaenkrat glasbeni z oglasi, ki se oddaja avtomatično ali programirano vnaprej). Sedaj imate možnost, da nas slišite - vsaj velika večina - in priporočamo se, da nas tudi dejansko poslušate, kolikor morete. Veseli bomo vaših pripomb in mnenj, ne samo pohval, tudi kritike, da bi bili vedno boljši. Za to se bomo trudili.

Nadaljnji načrti

cudo tehnike 04 2007 2Vemo, da nas glavno delo še čaka: ustvarjati dober program, ki ga boste z veseljem in koristjo poslušali. Čaka nas še veliko naporov, da bi omogočili poslušanje tudi tam, kjer sedaj naših oddaj ne dobite. v Mariboru moramo postaviti lokalni studio, ki bo nekaj ur na dan posvetil Štajerski in Prekmurju, kot to delamo sedaj za Primorsko. Vidite, ni časa, da bi se zadovoljili z doseženim.

Predvsem pa potrebujemo vašo podporo. Če nas boste poslušali, bomo dosegli svoj cilj, da je to VAŠ RADIO. Oglašajte se nam, voščite po Radiu Ognjišče, oglašujte in priporočajte oglaševanje. Sodelujemo s časopisom Slovenec, kjer lahko vsak dan berete naš spored, kjer se tudi ponovijo mali oglasi, ki ste jih dali na Radio Ognjišče, če to želite, za isto ceno.

Moramo govoriti tudi o ekonomski propagandi, kot temu rečemo. Radio Ognjišče za svoje vzdrževanje nima drugih sredstev, kot so oglasi in pa prispevki PRIJATELJEV RADIA OGNJIŠČE. Mnoge prijatelje že imamo v naši kartoteki in smo vam hvaležni za vaš mesečni prispevek 500 SIT. Kaj več o tem bomo zapisali v prihodnjih številkah.

Radio Ognjišče je shodil, pomagajte mu, da se trdno postavi na noge. Že vnaprej hvala. Voščim vam vesele božične praznike v prepričanju, da bodo lepši z Radijem Ognjišče. In novo leto tudi.

direktor vašega Radia Ognjišče Franc Bole

 

Zajemi vsak dan

Gradimo nov svet. Svet ljubezni, miru in dobrote. Gradimo ga s trpljenjem. Gradimo ga najprej v lastnih dušah. Potem bo vstal tudi v drugih.

(Cvetana Priol)
Petek, 26. April 2024
Na vrh